Διαχείριση πολυκατοικιών- Έκδοση κοινοχρήστων Βύρωνας

Ο διαχειριστής μιας πολυκατοικίας είναι ο εντολοδόχος των υπόλοιπων ενοίκων για την διαχείριση των κοινοχρήστων υποθέσεων μιας πολυκατοικίας. Στην εποχή μας ο διαχειριστής θεωρείται ήρωας! Αυτό γιατί, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων των ανθρώπων σήμερα και του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου τους και φυσικά τις “παρεξηγήσεις” και τις κακές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων που συχνά υπάρχουν, καθιστούν πολύ δύσκολο έως αδύνατον κάποιος να αναλάβει οικειοθελώς την θέση του διαχειριστή μια πολυκατοικίας.Για τους λόγους αυτούς, η εταιρεία μας έρχεται με την υπηρεσία της Διαχείριση πολυκατοικίιών- Έκδοση κοινοχρήστων Βύρωνας να απαλλάξει τους ενοίκους από το έξτρα βάρος της ευθύνης βοηθώντας στην ομαλή λειτουργία και την διευθέτηση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της πολυκατοικίας σας ΑΜΕΣΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Εμπιστευτείτε την Διαχείριση της Πολυκατοικίας στην εταιρία μας και εξασφαλίστε την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων, Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να σας παράσχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες! Σημειώστε επίσης πως εκτός από την Διαχείριση πολυκατοικίας προσφέρουμε επίσης και την υπηρεσία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Έκδοση κοινοχρήστων Βύρωνας.

Βάζουμε τέρμα στον “μπελά” της διαχείρισης και της έκδοσης κοινοχρήστων των πολυκατοικιών Βύρωνας!  Με την υπηρεσία μας έκδοση κοινοχρήστων αναλαμβάνουμε εμείς τους δύσκολους υπολογισμούς και τα κοινόχρηστα που αναλογούν σε κάθε ένοικο της πολυκατοικίας.

Μέσα από την υπηρεσία μας αυτή οι ένοικοι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθούν ή ακόμη και να έρθουν καν σε επαφή ή αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους ενοίκους. Επίσης, αναλαμβάνουμε εμείς να ενημερώσουμε τους ενοικιαστές κάθε μήνα ώστε να γνωρίζουν πλήρως για όλες τις δαπάνες και τις οφειλές τους σχετικά με τους κοινόχρηστους λογαριασμούς της πολυκατοικίας τους.

Τι προσφέρουμε με την υπηρεσία μας έκδοση κοινοχρήστων Βύρωνας;

 • Συγκεντρωτικές καταστάσεις λογαριασμών σε Βύρωνας με στοιχεία που η ανάγνωση τους είναι απλή και κατανοητή σε όλους.
 • Μηνιαία ειδοποιητήρια σε όλους τους ενοίκους.
 • Εξοφλητικές αποδείξεις με πλήρη ανάλυση των ποσών και των ποσοστών που αναλογούν σε κάθε ένοικο. Με τον τρόπο αυτό απαλλάσσουμε τον διαχειριστή από κάθε “παρεξήγηση” ή “καχυποψία” των ενοίκων προς το πρόσωπο του.

Τι αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η υπηρεσία μας: Διαχείριση πολυκατοικιών Βύρωνας;

Αναλαμβάνουμε για την περιοχή Βύρωνας:

 • Έκδοση κοινοχρήστων Βύρωνας
 • Είσπραξη κοινοχρήστων Βύρωνας
 • Πληρωμή οφειλών πολυκατοικίας (συνεργείο καθαρισμού, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κ.α) Βύρωνας
 • Τακτική Απολύμανση και απεντόμωση πολυκατοικίας Βύρωνας
 • Διαχείριση του αποθεματικού της πολυκατοικίας Βύρωνας
 • Έσοδα και δαπάνες της πολυκατοικίας Βύρωνας
 • Επισκευή τεχνικών προβλημάτων στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας Βύρωνας
 • Οργάνωση των γενικών συνελεύσεων της πολυκατοικίας Βύρωνας
 • Άμεση επικοινωνία με τους ενοίκους για ζητήματα της πολυκατοικίας Βύρωνας

Περισσότερα για το Βύρωνα ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Shares
Call Now Button