Πώς να διαχειριστείτε τη μούχλα στο πλοίο και στο σκάφος σας

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για τη συσσώρευση μούχλας σε σκάφη και πλοία. Η εταιρεία Αποφράξεις Αντωνίου με τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της μπορεί να αναλάβει την απόφραξη του πλοίου και την απόφραξη σεντίνας αποτελεσματικά και άμεσα. Η αυξημένη υγρασία προκαλεί την αύξηση των μυκήτων μούχλας που μεταδίδονται γρήγορα και εκτεταμένα στην ταπετσαρία, το κατάστρωμα και σε κάθε επιφάνεια που μπορεί να προσκολληθεί. Απομακρύνετε αυτούς τους επιβλαβείς μύκητες ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Πρόληψη

Η πρόληψη είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κατά της μούχλας. Είναι σημαντικό να προστατεύετε το πλοίο ή το σκάφος σας συνεχώς από τη μούχλα και τους μύκητες πριν αρχίζουν να αναπτύσσονται. Εφαρμόστε ένα διάλυμα καθαρισμού για μούχλα σε όλες τις επιφάνειες και αφήστε το να στεγνώσει πλήρως. Αν είναι ηλιόλουστη μέρα, αφήστε το στον ήλιο για λίγες ώρες. Ο ήλιος είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας. Εάν κάνετε αυτή την εργασία τους ψυχρότερους μήνες του έτους, καθαρίστε το διάλυμα σχολαστικά.

Εξάλειψη

Αν έχετε ήδη συσσώρευση μούχλας στο σκάφος σας, ακολουθήστε αυτές τις τεχνικές για την απομάκρυνση της.

1. Αφαιρέστε αμέσως το σημείο μόλις το παρατηρήσετε. Αυτοί οι μύκητες μπορούν να σπείρουν τον όλεθρο στις επιφάνειες του σκάφους σας και να προκαλέσουν μακροπρόθεσμες ζημιές αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα.

2. Καλύψτε τα χέρια, τη μύτη και το στόμα σας. Οπλιστείτε με αναπνευστική μάσκα για να αποτρέψετε την εισπνοή και προστατευτικά γάντια για να μην έρθετε σε επαφή μαζί της.  Η μούχλα και είναι υπεύθυνη για πολυάριθμους κινδύνους για την υγεία σας και καλό είναι να προστατεύσετε τον εαυτό σου από αυτήν.

3. Καθαρίστε την περιοχή με σαπούνι και νερό και ξεπλύνετε αμέσως. Αυτή η μέθοδος θα εξαλείψει εύκολα και θα αφαιρέσει τις αρχικές κηλίδες μούχλα. Εάν καθαρίζεις καθίσματα, χρησιμοποιείστε μια μικρή βούρτσα για να σιγουρευτείτε ότι θα φτάσει σε όλες τις μικρές ρωγμές και οπές.

4. Εφαρμόστε ένα ειδικό σπρέι αφαίρεσης μούχλας. Μια καλής ποιότητας κρέμα μπορεί να απομακρύνει σημεία που δεν μπορούσαν να αφαιρεθούν με το σαπούνι, καθώς και να σκοτώσει όλα τα ιχνοστοιχεία των μυκήτων.

Ψεκάστε την περιοχή με το καθαριστικό και αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια, τρίψτε με το κατάλληλο σφουγγάρι για να αφαιρέσετε τη μούχλα. Τρίψτε την προβληματική περιοχή και την επιφάνεια γύρω από αυτήν για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα επανέλθει.

Για να αποφευχθεί η βλάβη στα υφάσματα, χρησιμοποιήστε ένα διάλυμα χωρίς χλώριο που θα είναι πιο απαλό με αυτού του είδους τις επιφάνειες.

Η μούχλα και η ανάπτυξη του μύκητα της είναι μια τεράστια ενόχληση για κάθε ιδιοκτήτη πλοίου και σκάφους. Ενώ δεν μπορεί να αποφευχθεί εντελώς, αυτά τα βήματα θα διασφαλίσουν ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα και αποτελεσματικά.

Στόχος στις Αποφράξεις πλοίων Βύρωνα είναι η ικανοποίηση του πελάτη, η άμεση εξυπηρέτηση του από το εξειδικευμένο προσωπικό και το χαμηλό κόστος πάντα σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Για περισσότερα άρθρα δείτε εδώ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Shares
Call Now Button