ta-5-sixnotera-idravlika-provlimata

Τα 5 συχνότερα υδραυλικά προβλήματα

Τα 5 συχνότερα υδραυλικά προβλήματα χρειάζονται επαγγελματική λύση και οι Αποφράξεις Βύρωνα αναλαμβάνουν κάθε περίπτωση με αξιοπιστία. Σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού ή ενοικιαστής διαθέτει μερικά απαραίτητα εργαλεία για να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Πολλές φορές, μια φραγμένη τουαλέτα ή μια διαρροή λύνεται σχεικά γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία για να λειτουργήσει όπως πρέπει.

Η προσπάθεια επιδιόρθωσης ορισμένων κοινών προβλημάτων, όπως αργών αποχετεύσεων ή διαρροών τουαλετών μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα αργότερα γι αυτό χρειάζεται η επέμβαση επαγγελματία. Τα παρακάτω είναι από τα συχνότερα υδραυλικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα νοικοκυριό.

1. Βουλωμένη αποχέτευση

Όταν το νερό που πηγαίνει στο νεροχύτη, την μπανιέρα ή την τουαλέτα σας δεν  βγαίνει, πιθανότατα έχετε ένα μερική ή πλήρης απόφραξη. Σε πολλές περιπτώσεις, η χρήση εμβόλου μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Τα έμβολα χρησιμοποιούν πίεση αέρα για να ξεβουλώσουν έναν σωλήνα. Τα εμπορικά καθαριστικά αποστράγγισης και τα αφαιρούμενα φράγματα είναι ασφαλή για τους περισσότερους αγωγούς για περιστασιακή χρήση, αλλά αυτά τα καυστικά υλικά μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε ορισμένα υλικά σωλήνων εάν χρησιμοποιούνται πολύ συχνά. Εάν αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό ζήτημα απόφαξης, ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία.

Ακόμα κι αν δεν έχετε πλήρη απόφραξη, τα λύματα στους σωλήνες μπορούν επιδεινώσουν την κατάσταση. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη στον Βύρωνα με άμεση ανταπόκριση, ταχύτητα, επαγγελματισμό και με εγγύηση άριστων αποτελεσμάτων. Πάντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

2. Βουλωμένη τουαλέτα

Οι βουλωμένοι αγωγοί εμφανίζονται λόγω συσσώρευσης σαπουνιού, μαλλιών και άλλων απορριμμάτων που συσσωρεύονται στην αποχέτευση. Οι σωλήνες που οδηγούν στην τουαλέτα σας μπορεί να μπλοκαριστούν από χαρτί υγείας και άλλα αντικείμενα και να οδηγήσουν σε υπερχείλιση. Μια άλλη αιτία απόφραξης είναι οι ρίζες των δέντρων που έχουν διεισδύσει στο σύστημα αποχέτευσης – που οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.

Όταν το αγωγός σας είναι φραγμένος ή η τουαλέτα σας δεν λειτουργεί, μπορεί προκαλέσει μεγάλη ενόχληση. Εάν αντιμετωπίζετε αυτά τα προβλήματα, καλέστε μας. Εγγυόμαστε μια γρήγορη ανταπόκριση, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και παρέχουμε μακροχρόνιες επισκευές αποφράξεων εδώ και πέντε δεκαετίες.

Γιατί φράζει ο αγωγός μου;

Μια συχνή ερώτηση γύρω από τα υδραυλικά προβλήματα σχετίζεται με φραγμένους αγωγούς. Γενικά, οι φραγμένοι αγωγοί συμβαίνουν επειδή οι άνθρωποι δεν είναι προσεκτικοί, ιδιαίτερα στην κουζίνα, σχετικά με το τι πηγαίνει κάτω από τον αγωγό.

Για παράδειγμα, φροντίστε να αποφύγετε:ρίχνουμε μαγειρικό λάδι κάτω από την αποχέτευση. Επίσης, μην ρίχνετε άμυλο (φλούδες πατάτας, ρύζι),σέλινο ή ινώδη απορρίμματα (αλεσμένος καφές, φλοιοί καλαμποκιού).

Επίσης, πάρτε κάποια κοινή λογική και προληπτικά βήματα, όπως:να τρέχει το νερό όταν χρησιμοποιείτε τα απορρίμματα. αφήστε τη διάθεση απορριμμάτων να “καλύψει” μετά την απομάκρυνση των απορριμμάτων στον αγωγό. Για να αποφύγετε τους φραγμένους αγωγούς, να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί και θα πρέπει να αποφύγετε έναν φραγμένο εφιάλτη αποστράγγισης.

3. Βρύσες που στάζουν

Οι βρύσες που στάζουν είναι τόσο συχνές που είναι σπάνιο να βρεθεί κάποιος που δεν έχει βιώσει αυτό το ζήτημα. Δεν είναι απλώς πηγή εκνευρισμού, καθώς η σπατάλη νερού μπορεί να ανεβάσει το λογαριασμό σας και να σας κοστίσει χρήματα. Η αιτία της βρύσης που στάζει στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ένα εσωτερικό πλυντήριο που έχει γίνει άκαμπτο, σκισμένο, φθαρμένο ή αποσπασμένο με την πάροδο του χρόνου. Η επίλυση του προβλήματος είναι συχνά εφικτή από τον μέσο οικιακό, αλλά απαιτεί τα σωστά εργαλεία.

4. Χαμηλή πίεση νερού

Τα κοινά υδραυλικά προβλήματα σε παλιά σπίτια περιστρέφονται συχνά γύρω από τη χαμηλή πίεση του νερού, αλλά τέτοιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει και σε νέα σπίτια. Η χαμηλή πίεση νερού μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ή αργά και χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, ανάλογα με την αιτία. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η χαμηλή πίεση του νερού καθιστά δύσκολο το μπάνιο και τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού. Άρα, η επίλυση του προβλήματος είναι προτεραιότητα για να επιστρέψετε στην κανονική χρήση του νερού στην καθημερινότητα σας.

Η χαμηλή πίεση του νερού μπορεί να προκληθεί από διαρροές σωλήνων που έχουν σπάσει, φθαρεί ή διαβρωθεί με την πάροδο του χρόνου. Καλέστε μας εάν η πίεση του νερού μειωθεί ξαφνικά ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία του προβλήματος. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε διαρροή σε σωλήνα. Εάν παρατηρήσετε σταδιακή μείωση, αλλά το ζήτημα δεν βρίσκεται στους αεριστές σας, θα μπορούσατε να έχετε πρόβλημα συσσώρευσης ή διάβρωσης στους σωλήνες σας. Αυτό απαιτεί επίσης εξειδικευμένους τεχνικούς για την αντικατάσταση ή επισκευή των χαλασμένων τμημάτων.

5. Διαρροή σωλήνα

Είτε η τακτική σας συντήρηση αποκαλύπτει μια λακκούβα κάτω από ένα σωλήνα ή έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν φτάσετε κάτω από το νεροχύτη σας, οι διαρροές μπορεί να είναι δαπανηρή ενόχληση. Οι διαρροές συμβαίνουν συνήθως στις αρθρώσεις, γι ‘αυτό οι εμπορικές αρθρώσεις αρθρώσεων και τα εξαρτήματα συναρμολόγησης καταλαμβάνουν άφθονο χώρο στο ράφι στο τοπικό σας κατάστημα υλικού. Αυτά τα προϊόντα είναι μια προσωρινή λύση, ωστόσο. μια μόνιμη επισκευή υδραυλικών μπορεί να σημαίνει αντικατάσταση ενός  σωλήνα ή των εξαρτημάτων του.

Αν και η αντικατάσταση μιας διαρροής κάτω από το νεροχύτη σας δεν είναι δύσκολο περιστατικό, είναι εκνευριστική. Ίσως θελήσετε να έχετε μια επαγγελματική βοήθεια για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Μέχρι ο υδραυλικός να φτάσει στη διαρροή σας, χρησιμοποιήστε έναν σφιγκτήρα συμπίεσης και ένα λαστιχένιο φύλλο ή ταινία διαρροής. Αυτές οι προσωρινές λύσεις εμποδίζουν τη διαρροή του νερού, αλλά αφαιρούνται εύκολα όταν έρθει η ώρα για μια μόνιμη επισκευή.

Συντήρηση υδραυλικών

Ένας τρόπος αποφυγής δαπανηρών επισκευών στο σπίτι σας είναι ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης. Επειδή πολλά προβλήματα με την αποχέτευση συμβαίνουν απροσδόκητα, μια ενδελεχής συντήρηση είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση μικρών προβλημάτων πριν αναπτυχθούν. Διαθέτουμε οικονομικά πακέτα συντήρησης, ανάλογα με το διάστημα που επιθυμείτε.

Οι κρυφές διαρροές στις αποχετεύσεις νεροχύτη ή κάτω από τους θερμοσίφωνες είναι κάτι περισσότερο από μια ενόχληση με την πάροδο του χρόνου, μπορούν να προκαλέσουν δομική και οικονομική ζημιά. Το νερό που διαρρέει στον σοβά μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη μούχλας. Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι και στα 5 συχνότερα υδραυλικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, η πρόληψη είναι το παν! Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε!

Για περισσότερα άρθρα δείτε εδώ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Shares
Call Now Button